Schilder Antwerpen

Naast algemene schilderwerken kunnen wij u ook professioneel kleuradvies aan huis aanbieden.

We vertrekken van jouw stijl en kleurvoorkeur en gaan dit finetunen.

Iedere ruimte wordt bekeken en hieruit stellen wij een concreet plan op. We behouden hierbij oog voor een harmonieus geheel en bestaande elementen. Hebt u echter zelf geen inspiratie, geen probleem! Met een moodboard kun je namelijk in één oogopslag zien of iets wel of niet tussen de rest past qua kleur, structuur, vorm en stijl.

kleuradvies
boss paint garantie

10 jaar kleur garantie

Wij gebruiken voor het schilderen van Uw interieur de kwaliteitsverf en de verfsystemen van BOSS paints. BOSS paints is uw garantie voor kleur, onderhoud en duurzaamheid.

Schilder Wesley Reestman verzorgt uw schilder- en decoratiewerken in Antwerpen en omstreken

Bent u op zoek naar een ervaren schilder in Antwerpen? Laat dan al uw schilderwerken over aan W&W Interior.

Algemene schilder- en decoratiewerken

Zowel voor algemene schilderwerken als decoratiewerken kan u terecht bij deze specialist. Bovendien kan u tevens op hem rekenen voor: binnen- en buitenschilderwerken, gypcrocwerken, decoratiewerken, decoratieve technieken en muurstickers. Wenst u één van deze werken te laten uitvoeren? Of gaat u voor een totaalproject? Wat u ook kiest, W&W Interior verzorgt elke project – klein en groot – met hetzelfde enthousiasme en de nodige kennis. Zowel bedrijven als particulieren uit Antwerpen kunnen rekenen op het vakmanschap van deze schilder. U kunt ons ook inschakelen om kabels, barsten en onvolmaaktheden weg te werken of de gevolgen van waterschade te herstellen.
W&W Interior

Wij voeren schilderwerken uit in nieuwbouw- en renovatieprojecten voor particulieren en KMO's in en rond Antwerpen.

Jouw tevredenheid is onze hoogste prioriteit! Zo hechten we veel belang en waarde aan precisie, netheid en persoonlijke communicatie. Vraag onderaan een gratis offerte en ontdek de interessante prijzen voor ons kwaliteitsschilderwerk! Geniet van 6% btw met een geregistreerde aannemer!!!